Sztárok

Ránija jordán királyné sármos fia esküvőre készül: a koronaherceg menyasszonya varázslatosan szép nő – Fotók

Hussein herceget a világ egyik legdögösebb szingli szívtiprójaként tartották számon, ám tavaly augusztusban nők millióinak reménye szállt el, hiszen a trónörökös hivatalosan is bejelentette eljegyzését.

Csodás gének öröklődnek a családban

Ránija királyné messze földön híres remek stílusérzékéről, így Katalin mellett őt is valódi divatdiktátorként tartják számon, nem véletlenül, hiszen nők ezrei próbálják leutánozni öltözködését, sminkjét és frizuráját nap mint nap. Szépségét két lánya, Iman és Salma is örökölte, akiket remek genetikával és tökéletes vonásokkal áldott meg a sors, Hussein hercegről nem is beszélve. A jordán trón 28 éves várományosa igazán jóképű férfi, sokak szerint Vilmos és Harry labdába sem rúghat mellette és férfiassága mellett, na persze ízlések és pofonok. Az azonban vitathatatlan, hogy Hussein tavaly augusztusig a világ egyik legjobb partijának számított, hiszen szingli volt, sármos, na meg persze az is vonzóvá tette őt, hogy egy valódi hercegről van szó, aki egy nap Jordánia királya lesz. Tavaly nyáron azonban nők millióinak reménye lett semmissé, amikor Hussein hivatalosan is bejelentette eljegyzését: a herceg a csodaszép Rajwa Al Saif ujjára húzott gyűrűt, így Iman hercegnő esküvője után hamarosan újabb királyi lagzinak lehet szemtanúja a világ. Galériánkban mutatjuk a koronaherceg álomszép jegyesét, Rajwát, aki szépségével és bájával remekül illik a családba!

A legtöbben csak a brit királyi családot ismerjük alaposabban, hiszen róluk cikkez a sajtó nap mint nap, azonban a jordán királyi famíliára is érdemes vetni egy pillantást, hiszen tagjai vannak annyira szépek és sármosak, mint Katalin, Meghan, Harry vagy épp Vilmos.
Kattints a további képekért!

A meseszép Iman hercegnő végre kimondta a boldogító igent Jameel Alexander Thermiotisnak, tette mindezt egy bámulatos esküvői ruhában, amire nehéz méltó szavakat találni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.