Sztárok

Vilmos herceg szívszorító vallomást tett Dianáról: a szívek királynője rendkívül csalódott lenne, ha még ma is élne

Diana hercegné igazi ikonná vált kiemelkedő karitatív munkájának köszönhetően, éppen ezért Vilmos herceg úgy gondolja, ha néhai édesanyja még ma is az élők között lenne, rendkívüli fájdalommal szemlélni mindazt, amit a hazájában tapasztalna.

Nem ezt akarná látni

Diana hercegné milliók számára mutatott példát emberségből, odaadásból és szeretetből jótékonysági munkája nyomán. Közel száz szervezetet támogatott, fáradhatatlanul küzdött a szegények és a hátrányos helyzetűek megsegítéséért, egyebek mellett pedig segítséget nyújtott az AIDS-ben és a leprában szenvedőknek, valamint a hajléktalanoknak. Példaértékű tevékenységét nagyobbik fia, Vilmos herceg is folytatta, nemrég pedig szomorúan konstatálta, hogy néhai édesanyját fájdalommal töltenék el a jelenlegi állapotok. Részletek a galériában!

Wales hercege a napokban a Groundswell hajléktalanszervezettel töltött el egy kis időt, a találkozón szerzett tapasztalatait pedig nem sokkal később egy kisfilmben osztotta meg a nyilvánossággal.
Kattints a további képekért!

Diana 1990-ben kerek-perec kijelentette Kamillának, hogy évek óta pontosan tudja, mit művelnek a háta mögött Károllyal. A jelenlegi királyné nagyon meglepődött a hercegné szavain, de persze a felelet sem váratott magára sokáig.

Leadfotó: Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.