Sztárok

Clint Eastwood ritkán látott fia hihetetlenül szexi: a 36 éves Scott után epekedik és rajong most minden nő - Fotók

Clint Eastwood eltitkolt fiaként került anno a címlapokra, aki Hawaiin nőtt fel úgy, hogy nem ismerte apját. Mára viszont nemcsak a nyomdokaiba lépett öregének, de nemsokára túl is szárnyalhatja őt karrierje szempontjából.

Örökölte apja fiatalkori sármját

Ha arra gondolunk, milyen egy igazán dögös pasi, joggal juthat eszünkbe Clint Eastwood 35 éves fia, Scott, akinek nem volt mindig olyan fényes élete, mint napjainkban: 1986-ban látta meg a napvilágot a színész és egy légiutaskísérő, Jacelyn Reeves fiaként, ám apját sokáig nem ismerte, ugyanis Clint jó darabig nem vett tudomást gyermekéről, hiszen az házasságon kívül született. Mára természetesen már jól ismeri egymást apa és fia, de le sem tagadhatnák a másikat, hiszen Scott kiköpött mása a fiatalkori Clintnek. Scott egyébként egyáltalán nem akart a kezdetekben hasznot húzni abból, ami ismert vezetéknevével járt volna, így karrierje elején Scott Reeves néven ismerte meg őt a világ, mára viszont már abszolút nincs is szükség nevére ahhoz, hogy elismerje őt a filmes szakma, hiszen tehetségével bizonyított eleget. Természetesen a remek gének is neki kedveznek, galériánkban mutatjuk, miért is érdemes rá vetni jó pár pillantást!

Scott olyan filmekben szerepelt már, mint a Harag, a Suicide Squad vagy éppen a Halálos iramban 8., de azt is elárulta, hogy például hiába jelentkezett apja filmjébe, az Amerikai mesterlövész című alkotásba, visszautasították őt.
Kattints a további képekért!

Hussein herceget a világ egyik legdögösebb szingli szívtiprójaként tartották számon, ám tavaly augusztusban nők millióinak reménye szállt el, hiszen a trónörökös hivatalosan is bejelentette eljegyzését.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.