Sztárok

„Halálos beteg voltam, nem volt egyszerű” – Így vészelte át élete legnagyobb megpróbáltatását Pásztor Erzsi

Az élet egyik legnagyobb ajándékának a humort tartja Pásztor Erzsi, aki még betegágyán is igyekezett megőrizni a rá jellemző derűt.

Legyőzte a szörnyű betegséget

Pásztor Erzsi, a Szomszédok című teleregény egyik legkedveltebb sztárja; a 85 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a pályája során számos színházi-, tévés- és filmszereppel lopta be magát az emberek szívébe, a magánélete azonban tele volt drámákkal és titkokkal. Nem beszélve arról, hogy nem sokkal a világjárvány előtt volt egy daganatos betegsége, ami rendkívül megrázta őt, és megváltoztatta az egész életét. Azonban a megpróbáltatásokkal teli időszakot végig emelt fővel igyekezett végig csinálni, hihetetlen élni akarásának és lelkierejének is köszönhetően pedig végül legyőzte a szörnyű betegséget. A művésznő nemrég egy interjúban mesélt arról, mi segített neki abban, hogy sikeresen feloldja ezeket a nehézségeket önmagában; részletek a galériában!

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművész minderről a Duna Ridikül című műsorában mesélt, amelyben a nevetésről beszélgettek, ami még a nehéz helyzeteken is át tudja segíteni az embert.
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas színésznő sokáig meglehetősen ellentmondásos kapcsolatot ápolt a lányával. Szerencsére a viszonyuk mára normalizálódott, de a Szomszédok című teleregény egykori sztárja a minap elárulta, hajdanán miért hidegült el tőle imádott gyermeke.

Leadfotó: Ridikül/Tőke Béla

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!