Vilmos és Harry labdába sem rúghat mellette: ezt a 27 éves, szingli herceget a világ egyik leghelyesebb pasijának tartják

Hussein bin Abdullah, a jordániai koronaherceg igazán jó parti, tekintve, hogy egy valódi hercegről van szó, aki ráadásul még nem kelt el, és minden bizonnyal idővel ő lesz Jordánia királya is.

Hol van Vilmos és Harry hozzá képest?

A brit királyi család tagjait már jól ismeri mindenki, hiszen gyakorlatilag naponta belefuthatunk egy-egy róluk szóló hírbe. Erzsébet mellett Vilmos és Harry a legnépszerűbb családtag, akikért bizony sok nő rajong szerte a világon, hiszen igazán jóképű hercegekről van szó – az ő szívük azonban már foglalt, hiszen Katalin és Meghan Markle már meghódította a korábban jó partinak számító hercegeket, így náluk a nőknek már nincs túl sok esélyük. Nem úgy a jordán koronahercegnél, Hussein bin Abdullahnál, aki 27 éves létére még mindig a szinglik táborát erősíti, pedig meglehetősen jó pasi, és mert ő lesz egyszer Jordánia hercege, igencsak kapós is. Galériánkban mutatjuk, ki is ő!

Mivel Hussein főleg videókat, illetve családjával közös képeket posztol hivatalos Instagram-oldalára, nem igen találni róla olyan fotót, ahol egyedül van. Ez azonban minket egy cseppet sem zavar, hiszen bejegyzéseiből így is látni, mennyire jóképű. Kezdjük egy édesanyjával közös képpel: anyja nem más, mint a gyönyörű Ránija, II. Abdullah jordán király felesége.
Kattints a további képekért!

Ma két éve annak, hogy Kobe Bryant profi kosárlabdázó, valamint 13 éves lánya és további hét ember életét vesztette, amikor a helikopter, amin utaztak, lezuhant Calabasas felett. A jogi dolgokat azonban még ennyi idő után sem sikerült lezárni, ugyanis Bryant özvegye, Vanessa súlyos kegyeletsértés miatt perel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak