Sztárok

Till Attilát ledöntötte a lábáról a betegség: erős fájdalmai gátolták a mindennapi életben

Rosszul kezdődött az újév Till Attila számára, ugyanis a népszerű műsorvezetőt sem kímélte a koronavírus legújabb variánsa, az omikron teljesen ledöntötte a lábáról. Bár a tünetei viszonylag gyengék voltak, egy szokatlan fájdalom különösen megnehezítette a mindennapjait.

Till Attila gyenge pontja

A népszerű műsorvezető karanténban töltötte az újév első napjait, ugyanis megfertőződött a koronavírus omikron variánsával. „Otthon voltam, bezárkóztam az egyik szobába és néztem a sorozatokat. Az egyik reggel felébredtem, és mikor fel akartam állni, akkor szó szerint megtörtem derékban. Hallottam a nyekkenést” – árulta el Till Attila a Life.hu-nak. „A koronavírusos tüneteket, a torokkaparást jól viseltem, de a derekam annyira fájt, hogy meggátolt a mindennapi életemben. A koronavírus a gyenge pontokat támadja, és úgy látszik, ez nekem a derekam. Vannak általános tünetei, viszont nem tudhatjuk, hogy kinél milyen sajátos problémákat okoz. Muszáj komolyan venni, nekem is megvan mindhárom oltásom, ez is segített abban, hogy ne legyen súlyos az állapotom” – fogalmazott a televíziós személyiség, akinek bár sikerült hamar legyőznie a koronavírust, még érzi magán a poszt-covid nyomait.

Kicsit rosszul esik, hogy nem sportolhatok. Miután lejárt a karantén, elkezdtem tornázni, kíváncsi voltam, igazak-e a poszt-covidról szóló dolgok és sajnos azt érzem, hogy erőtlenebb vagyok, mint előtte. Kapkodtam a levegőt, felborult az energiaháztartásom, és kedvem se volt mozogni. Azt mondtam magamnak, hogy jó, tartsuk be azt az egy hónap plusz pihenőt, majd sportolok utána. A műsort ettől függetlenül bírni fogom [Tilla lesz a Sztárban sztár hamarosan induló, vadonatúj évadának házigazdája – a szerk.], mert jönni-menni, és beszélni tudok, a kedvem is jó, csak a maratont nem tudnám lefutni” – árulta el a lapnak a műsorvezető.

A koronavírus-járvány még a legnagyobb sztárokat sem kíméli – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy újabb híresség kapta el a fertőzést, akinek turnéját is meg kellett szakítania a betegség miatt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok