Sztárok

Kegyeletsértés miatt perel Kobe Bryant özvegye: azt állítja, a lánya és férje holttestéről készült fotókat bárokban mutogatták

Ma két éve annak, hogy Kobe Bryant profi kosárlabdázó, valamint 13 éves lánya és további hét ember életét vesztette, amikor a helikopter, amin utaztak, lezuhant Calabasas felett. A jogi dolgokat azonban még ennyi idő után sem sikerült lezárni, ugyanis Bryant özvegye, Vanessa súlyos kegyeletsértés miatt perel.

Két éve gyászol a világ

Két évvel ezelőtt elképesztően szomorú napra ébredt a világ: elhunyt a 41 éves Kobe Bryant, valamint 13 éves lánya, Gianna, amikor a sportoló délelőtt, ködös időben edzésre indult Gigivel. Az őket szállító S-76B típusú helikopter azonban Calabasasnál lezuhant, a balesetben pedig mind a 9 fő, aki a gépen tartózkodott, meghalt. A helikopter a hegyoldalba csapódott, amikor Kobe, Gigi, Gigi egyik csapattársa és annak szülei épp a Mamba Academyre tartottak, Kobe saját akadémiájára – a tragédiát egyszerűen senki sem tudta ép ésszel felfogni, hiszen a kosárlabdázó számtalanszor megtette már ugyanazt az utat a helikopterrel, amivel korábban sosem volt probléma. Bryant felesége, Vanessa és három gyermeke érthető módon teljesen összetört férje és gyermeke elvesztése miatt, de a rajongók sem tudják feldolgozni, hogy Mamba nincs többé. Mint az a sztárjátékos boncolási jegyzőkönyvéből kiderült, Kobe a tompa sérülésekbe halt bele, illetve katasztrofális agykárosodást is szenvedett, testének 30%-a pedig a lángok martalékává vált, amikor a helikopter kigyulladt a becsapódáskor. Bryant annyira összeégett, hogy azonosítani csak az ujjlenyomatából tudták, amikor holttestét a helikopter törmelékei közt megtalálták – a nyilvánosságra hozott jelentés szerint a kosárlabdázó és útitársai egy pillanat alatt életüket vesztették a baleset következtében. A gyász mellett Vanessának azonban a média elképesztő figyelmével is meg kellett küzdenie, valamint azzal, hogy szeretett férjéről és kislányáról kegyeletsértő fotók kerültek ki az internetre, amelyek a baleset helyszínén készültek, emiatt pedig az özvegy jogi útra terelte a dolgokat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A történtek olyan szinten traumatizálták az édesanyát, hogy úgy döntött: inkább nem vállal több gyermeket.
Sztárok
Görgényi Gabriella Született Anyák címmel írt egy könyvet, melyben három sikeres nő beszél az anyaság nehézségeiről, a szülésről és az életről tabuk nélkül.
Sztárok
Wolf Kati magánéletét és a gyerekeit mindig is tudatosan óvta a nyilvánosságtól, nem akarta, hogy az ő életét éljék, reflektorfényben. A lányok mára azonban már nagyok, el tudják dönteni, hogy...