Sztárok

Meglepő dolgot találtak Kobe Bryant boncolási jegyzőkönyvében: ezen múlt valójában a kosárlabdázó élete

Több mint két éve már, hogy a világhírű kosárlabdázó és 13 éves lánya egy tragikus baleset következtében 2020. január 26-án délelőtt életét vesztette 7 másik emberrel együtt. Halálukat illetően azóta is számos teória kering, hogy mi okozhatta pontosan a balesetet.

Egy mesés karrier és egy boldog élet vége

Kobe Bryant dobóhátvédként évekig az Észak-amerikai Profi Kosárlabdaligában (NBA) játszott, majd 1996 és 2016 között a Los Angeles Lakers játékosa volt. Az olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó karrierje tehát egész egyszerűen mesésen alakult, olyan pályafutása volt, amiről sokan még csak álmodni sem mernek, emellett pedig az is megadatott neki, hogy a legnagyobb boldogságban éljen feleségével és négy lányával. A varázs azonban nem tartott sokáig: 2020. január 26-án ugyanis Kobe 41 évesen, lánya, Gigi pedig 13 évesen életét vesztette egy helikopter balesetben 7 másik emberrel együtt. A kosárlabdázóval utazott még gyermeke egyik csapattársa és annak szülei is Kobe akadémiájára, a Mamba Academyre meccset nézni, amikor a helikopter lezuhant Calabasas felett, állítólag a ködös időjárás miatt, a gép pedig a hegyoldalba csapódott. A helikopter egy Sikorsky S76 típusú gép volt, amivel Kobe addig már számtalanszor utazott saját meccseire, de korábban sosem volt vele probléma – a játékost a baleset óta gyászolja az egész világ, valamint felesége és három gyermeke, akik teljesen összetörtek Kobe és Gigi elvesztése miatt. A rajongók szintén nem tudják feldolgozni és elhinni, hogy Mamba nincs többé, a boncolás során pedig az is kiderült, mi okozta a kosárlabdázó halálát.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.