Várandósan lett koronavírusos a magyar szépségkirálynő

Az áldott állapotban lévő Kocsis Korinna három oltás után kapta el a koronavírust. Az egykori szépségkirálynő bízik benne, hogy nem lesz szövődménye a betegségnek vagy a kezelésnek.

Öthónapos terhesen kapta el a koronavírust

Ahogyan arról a múlt év utolsó napjaiban a Femcafe.hu-n is beszámoltunk, anyai örömök elé néz Kocsis Korinna. A Miss Earth Hungary 2009 nyertesének első gyermeke kisfiú lesz, és májusban érkezik majd. A szépségkirálynő decemberben arról számolt be, hogy szerencsére a kezdeti rosszullétek elkerülték. „Fáradékonyabb vagyok, mint korábban, de szerencsére ez sem olyan mértékű, hogy ne tudnám a munkámat végezni” – mondta ekkor a kismama. A kezdeti felhőtlenséget azonban nemrégiben beárnyékolta, hogy Korinna elkapta a koronavírust, és két héten keresztül küzdött a fertőzéssel.

A terhessége ötödik hónapjában járó egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán tette közzé, hogy három oltás felvétele után lett covidos, ám ennek ellenére is kezelésre szorult. „Közel két hétig húzódott a betegség, az egyik nap jobb volt, a másik nap sokkal rosszabb. Nyilván a lassú felépüléshez hozzá tartozik, hogy a várandósság során az immunrendszer egyébként is gyengébb és fogékonyabb a betegségekre és sajnos a kezelési metódus is viszonylag korlátozott” – írta bejegyzésében. Miután egy hét után sem javult az állapota, ráadásul a betegség kezdett ráhúzódni a tüdejére, szteroidos kezelést kapott, ami szerencsére segített. A kismama abban reménykedik, hogy maradandó vagy átmeneti probléma nem fog jelentkezni.

Rosszul kezdődött az újév Till Attila számára, ugyanis a népszerű műsorvezetőt sem kímélte a koronavírus legújabb variánsa, az omikron teljesen ledöntötte a lábáról. Bár a tünetei viszonylag gyengék voltak, egy szokatlan fájdalom különösen megnehezítette a mindennapjait.

Leadfotó: instagram.com/realkorinnakocsis

Oldalak