Első gyermekével várandós a magyar szépségkirálynő - a kicsi nemét is elárulta

Kocsis Korinna úgy fogalmazott: fáradékonysága dacára áldásként élte meg a várandósságot. Májusban érkezik a gyönyörű magyar híresség első gyermeke.

Májusban érkezik Kocsis Korinna első gyermeke

Első gyermekével várandós a 30 éves magyar szépségkirálynő, Kocsis Korinna. A híresség az Instagram-oldalán, egy terhesfotóval jelentette be a nagyszerű hírt, mely természetesen népes rajongótáborát is azonnal felcsigázta. Korinna a Borsnak azt is elárulta: a baba májusban érkezik majd, és kisfiú lesz. Kitért arra is, hogyan élte meg a terhességet, és egyéb kulisszatitkokról is beszámolt.

"Egy áldásként élem meg a várandósságot és hála Istennek a kezdeti rosszullétek is elkerültek. Fáradékonyabb vagyok mint korábban, de szerencsére ez sem olyan mértékű, hogy ne tudnám a munkámat végezni" - mondta a bulvárlapnak a szépségkirálynő, majd hozzátette: "Továbbra is sportolok, természetesen csak könnyű, átmozgató gyakorlatokat végzek és jógázom. Egyáltalán nem vagyok kívánós - legalábbis idáig -, persze figyelek, hogy változatosan étkezzek."

A magyar sztár úgy fogalmazott: egyelőre még nem kerítettek sort a babaholmik megvásárlására, sőt a babaszobát sem rendezték be, de emiatt nem aggodalmaskodnak, hiszen bőven van még erre idejük, mivel Korinna a közelmúltban lépett a második trimeszterébe. "Egyelőre még nem kezdtük el berendezni a babaszobát és beszerezni a szükséges dolgokat, de február, március környékén már biztosan teljes gőzzel erre koncentrálok" - ecsetelte a szépségkirálynő.

"A neme már az első genetikai szűrésből kiderült, így már tudjuk, hogy kisfiú lesz!" - mesélte ujjongva Korinna, akivel természetesen madarat lehetne fogatni, mióta tudomására jutott, hogy gyermeket hord a szíve alatt.

Íme a fotó, mellyel a szépségkirálynő tudatta az örömhírt a nyilvánossággal:

Leadfotó: facebook.com/Korinna Kocsis

Oldalak