Sztárok

Megrázó részletek derültek ki Damu Roland kórházban töltött napjairól

Damu Roland halálhíre megrázta az egész országot, s most a színész unokaöccse azt is elárulta, mi történt pontosan a kórházban töltött utolsó napokon.

Tragédia

Mint azt a Femcafe.hu is megírta, december 27-re virradó éjjel életét vesztette Damu Roland. A Jóban Rosszban című sorozat egykori színészét közel egy hónapja ápolták kórházban, ahova a koronavírus-járvány miatt került – bár Damut korábban kétszer is beoltották, végül megfertőződött, állapota pedig válságosra fordult. A 47 éves színészt mélyaltatásban tartották, később pedig műtüdőre került az intenzív osztályon – ekkor még mindenki a felépüléséért imádkozott, s ugyan régóta nem tartotta már a kapcsolatot a családtagjaival, mind abban bizakodtak, hogy hamarosan hazatérhet egészségesen. A megrendítő hírt végül a színész egyik régi barátja közölte a Facebook-on Damu Roland profilképe alatt: "Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad...". Bár a színész életéért mindent megtettek az orvosok, olyan súlyos tüdőgyulladása volt, hogy sorra álltak le a szervei…

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!