Sztárok

Marco Rossi ritkán látott fia hihetetlenül szexi: a magyar szövetségi kapitány gyermeke örökölte apja sármját – Fotók

Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…

A kapitány fia is él-hal a sportért – de nem a fociért

Marco Rossi idehaza akkor vált széles körben ismertté, amikor ő lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya 2018-ban: ekkor még azok is megismerték a nevét, akik egyébként nem rajonganak a fociért, hiszen az olasz úriember egyből szimpatikussá vált a magyaroknak. Ez a szimpátia azóta sem változott, sőt: egyre többen kedvelik a kapitányt, hiszen rendre sikerre vezeti csapatát, mint például pár napja, amikor az Eb-selejtezőn Magyarország 3:0-ra nyert Bulgária ellen a Puskás Arénában. A jó hír, hogy Rossi maga is imádja országunkat és népünket, és volt is ideje megismerni a magyarokat, hiszen már több mint 10 éve ingázik Budapest és Olaszország között. Magánéletéről azonban nem sokat tudni, ám az bizton állítható, hogy a kapitány imádja feleségét, valamint két gyermekét, akik nagyon büszkék a családfőre. Rossinak egy fia és egy lánya van, akiket remek génekkel áldott meg a sors: Gaia édesanyja báját, míg Simone apja sármját örökölte. Galériánkban mutatjuk Marco ritkán látott feleségét, lányát és fiát – utóbbi hihetetlenül szexi!

Rossi maga is focista volt egykor: pályafutását a Torino FC ifi játékosaként kezdte, profi játékosként pedig összesen 11 klubban fordult meg: játszott például Mexikóban, valamint Németországban is, majd edző vált belőle. A 2016-2017-es magyar labdarúgó-bajnokságban például bajnoki címet szerzett a Budapest Honvéd FC csapatával, majd 2018-ban ő vette át a magyar fociválogatott vezetését szövetségi kapitányként, ám mindeközben magánéletét sem hanyagolta el.
Kattints a további képekért!

Kiderült, mi Ernyey Béla és Balaton Dóra boldog házasságának titka: a pár őszintén vallott kapcsolatukról a Meglepetés magazin friss számában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.