Sztárok

Marco Rossi ritkán látott fia hihetetlenül szexi: a magyar szövetségi kapitány gyermeke örökölte apja sármját – Fotók

Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…

A kapitány fia is él-hal a sportért – de nem a fociért

Marco Rossi idehaza akkor vált széles körben ismertté, amikor ő lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya 2018-ban: ekkor még azok is megismerték a nevét, akik egyébként nem rajonganak a fociért, hiszen az olasz úriember egyből szimpatikussá vált a magyaroknak. Ez a szimpátia azóta sem változott, sőt: egyre többen kedvelik a kapitányt, hiszen rendre sikerre vezeti csapatát, mint például pár napja, amikor az Eb-selejtezőn Magyarország 3:0-ra nyert Bulgária ellen a Puskás Arénában. A jó hír, hogy Rossi maga is imádja országunkat és népünket, és volt is ideje megismerni a magyarokat, hiszen már több mint 10 éve ingázik Budapest és Olaszország között. Magánéletéről azonban nem sokat tudni, ám az bizton állítható, hogy a kapitány imádja feleségét, valamint két gyermekét, akik nagyon büszkék a családfőre. Rossinak egy fia és egy lánya van, akiket remek génekkel áldott meg a sors: Gaia édesanyja báját, míg Simone apja sármját örökölte. Galériánkban mutatjuk Marco ritkán látott feleségét, lányát és fiát – utóbbi hihetetlenül szexi!

Rossi maga is focista volt egykor: pályafutását a Torino FC ifi játékosaként kezdte, profi játékosként pedig összesen 11 klubban fordult meg: játszott például Mexikóban, valamint Németországban is, majd edző vált belőle. A 2016-2017-es magyar labdarúgó-bajnokságban például bajnoki címet szerzett a Budapest Honvéd FC csapatával, majd 2018-ban ő vette át a magyar fociválogatott vezetését szövetségi kapitányként, ám mindeközben magánéletét sem hanyagolta el.
Kattints a további képekért!

Kiderült, mi Ernyey Béla és Balaton Dóra boldog házasságának titka: a pár őszintén vallott kapcsolatukról a Meglepetés magazin friss számában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.