Divat az amerikai - Így viseld a legújabb trendet!

A nyáron angol lázban égtek a divatházak és ezáltal a divatrajongók is. Az új szezon új imádattal jár, amit mindig befolyásolnak a világ történései. Lassan esedékesek az amerikai választások, ami rányomta bélyegét az őszi divatra is. De mi ezt egyáltalán nem bánjuk!

A kedvenceink a 2012-es évben a vintage farmer sortok voltak. Minden színben és mintával ellátva megtalálhattuk a polcokon, köztük az USA zászlajával díszítve is. Bár ősz van, a nyári időjárás még egy ideig marad, így továbbra is hordhatjuk ezt a nagyon dögös darabot.

A következő összeállításban is egy sortot választottunk, de hát mit lehet tenni, ha egyszerűen imádjuk! Ezúttal egy inggel párosítottuk, ami egy kissé halványabb, így igazi régi darabnak tűnik. A piros csipkés platformcipő egy igazi Pin-up darab, ami a látszat ellenére igenis kényelmes a megnagyobbított talpnak köszönhetően.

Ha nem akarunk túl feltűnőek lenni, és visszafogottan követjük a divatot, akkor amerikai zászló mintás kiegészítőkkel is kombinálhatjuk ruhaösszeállításainkat. A Mi kedvencünk a zászló mintás vintage táska.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!