Fashion&Beauty

5 gyönyörű ékszertrend, ami uralja az idei tavaszt - Nagyanyáink kedvence is visszatér

A 2024-es tavaszi-nyári divattrendek közül az ékszerek sem hiányozhatnak. Akárcsak egy új szezonbeli dizájner táska, éppúgy egy divatos ékszer is meghatározza a megjelenésünket. Mutatjuk, mely ékszertrendek uralkodnak idén tavasszal.

Tavaszi ékszertrendek

Már az előző év is bővelkedett kifinomult és elegáns ékszerekben, ez a trend pedig 2024-ben is folytatódik. A mostani díjátadó szezonban is megfigyelhettük, hogy néhány sztár összeállításában a központi szerep a ruha helyett teljes mértékben az ékszerre irányul. A lélegzetelállító ékszertrendek most még inkább előtérbe kerülnek, és a régi klasszikus darabok mellett, új dizájnokat is üdvözölhetünk.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyek lesznek a legnépszerűbb ékszerek idén tavasszal, akkor nézd meg a galériát és válogass kedvedre a szebbnél-szebb darabokból:

Óriás medálok Az óriási medállal rendelkező nyaklánc kétségtelenül a szezon egyik legnagyobb ékszertrendje. Ez a típusú ékszer nagyon játékos és lehetőséget ad arra, hogy személyre szabhasd és a saját ízlésed szerint alakítsd. Egy ilyen látványos darabbal egy kis mókát és színt vihetsz a mindennapi megjelenésbe.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Marie Claire UK

Amikor górcső alá vesszük Katalin hercegné megjelenését, általában csakis a ruháira összpontosítunk, úgyhogy most eljött az ideje annak, hogy kedvenc ékszereit is bemutassuk.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...