Sztárok

Tony Curtis egyszer úgy beszólt Marilyn Monroe-nak, hogy a színésznő vérig sértődött

Állítólag szeretők voltak, de az eset után meg tudjuk érteni, ha Marilyn Monroe inkább soha többé nem ment Tony Curtis közelébe.

Tony Curtis, az egyik leghíresebb magyar Hollywoodban

Tony Curtis 1925. június 3-án született New Yorkban szegény magyar bevándorlók gyermekeként, Bernard Schwarz néven. Apja Schwartz Manó (Emanuel Schwartz) Mátészalkáról származott, míg édesanyja Klein Ilona (Helen Schwartz) a mai Szlovákia területén Nagymihályon, később elmondása szerint viszont Válykón született. Innen vándoroltak ki Amerikába a szülei.

1943-ban, 18 évesen, bevonult a haditengerészethez, majd a háború után színészként folytatta pályafutását Kaliforniában, az Universal Stúdiónál, ahol rengeteg fantáziát láttak színészi tehetségében. Csillaga az ötvenes években ragyogott fel Hollywoodban. Az 1959-es Van, aki forrón szereti című film hozta el neki a világhírnevet, amiben Jack Lemmon és Marilyn Monroe oldalán komédiázott. Azon kívül, hogy a szexszimbólumként számon tartott Marilynnel hírbe hozták, egy igen kínos történet is kering róluk Hollywoodban.

Tudj meg többet, lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.