Sztárok

Debreczeni Zita a plusz kilókról: Dolgozom rajta, hogy leadjam, de csak magam miatt

Egybehangzó vélemények szerint valósággal kivirult a 40 esztendős hajdani szépségkirálynő, mióta a sors megajándékozta az anyasággal. Ő mégis úgy érzi, le kell dobnia néhány kilót, de korántsem mások kedvéért vállalkozik a feladatra.

Remekül érzi magát a bőrében

Debreczeni Zita és Gianni Annoni gyermeke még tavaly szeptemberben látta meg a napvilágot. A híres szülők már öt éve alkottak egy párt, amikor várva várt kisfiuk megszületett. A 40 esztendős egykori modell szépen kerekedő hasát megannyi Instagram-posztban vehették szemügyre a rajongók, akik persze lelkesen szurkoltak kedvencüknek. Gyermekük a Gianfranco Máté nevet kapta.

A jelenleg fotósként tevékenykedő Debreczeni - aki 2017-ben kelt egybe Gianni Annoni-val - természetesen minden percét élvezi az anyaságnak, ugyanakkor a közösségi médiában arról is beszámolt, hogy mióta életet adott első gyermekének, merőben átalakult a teste. Köntörfalazás nélkül adott számot követőinek arról, hogy várandóssága alatt húsz kiló szaladt fel rá, amiből tízet sikerült ledobnia. Azt is hozzátette, nem akar kínkeserves diétába kezdeni annak érdekében, hogy a maradéktalanul is megszabaduljon, hiszen így is remekül érzi magát a bőrében. Rajongóitól rengeteg pozitív visszajelzést és megerősítést is kapott erre vonatkozóan. Debreczeni Zita most ismét a terhessége alatt felhalmozódott túlsúlyáról elmélkedett a közösségi oldalán.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.