Ördög Nóra gyermekkori fotót posztolt, szinte a megszólalásig hasonlít a kisfiára

A műsorvezető nem először mutat magáról kislánykori képet, azonban a mostani felvételen megakadt a vájtszemű rajongók tekintete.

Zajlik körülötte az élet

Ördög Nóra nemrég új, felelősségteljes és izgalmas megbízást kapott a TV2-től: a csatorna a Totem névre keresztelt kalandreality vezetésével bízta meg a mindig mosolygós hírességet, aki a tőle megszokott hatalmas svunggal vetette bele magát a feladatba. A kétgyermekes sztáranyuka a minap arról nyilatkozott, hogyan sikerül összeegyeztetnie új elfoglaltságát a családi életével. Elmondta például, hogy rengeteget ül a volán mögött: inkább az ingázást választotta a kényelem helyett, hogy olyan sok időt tölthessen férjével és csemetéikkel, amennyit csak lehetséges.

"Most nagyon sűrű minden, nem unatkoztunk! Nagyon vártam, hogy jöjjön egy ilyen kalandos forgatás, és bevallom, legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ebben a műsorban olyan élmények érnek, mint egy egzotikus szigeten. De miközben felkértek a produckióra, hamar kiderült az is, hogy a kisboltunkat át kell költöztetnünk egy olyan helyre, ahol kevésbé zavarjuk a szomszédokat. Hónapok óta keményen dolgozunk, gyakorlatilag minden egyszerre történik" - avatta be a közönséget meglehetősen mozgalmas közelmúltjába és jelenébe a műsorvezető, akinek bokros teendői mellett szerencsére még arra is jutott ideje, hogy egy újabb nagyszerű gyermekkori fotóval örvendeztesse meg a magyar internet népét.

Lapozz Ördög Nóra kislánykori fényképéért!

Oldalak

  • 1
  • 2