Sosem látott gyerekkori fotók Hollywood díváiról

Ma már nem csupán sikeres színésznők, de a férfiak millióinak álmai és ideáljai is a legkedveltebb hollywoodi színésznők. Hogy miből lesz a cserebogár? Megmutatjuk, hogy nézett ki Angelina Jolie vagy éppen Julia Roberts gyerekként.

A legnagyobb világsztárok sem a csúcson kezdték

A színészek élete sem csak játék és mese. Nekik is meg kellett küzdeniük bizonyos dolgokkal és, hogy ma ott lehessenek Hollywoodban. Végigélték gyerekkorukat, babáztak, labdáztak, saraztak, majd iskolába és egyetemre jártak. A legtöbb ünnepelt sztár azonban nem volt mindig ilyen szép és helyes. Sokan egészen máshogy néztek ki kicsiként, mint most, de ha jól megfigyeled a vonásaikat, a legtöbb esetben azért felismerhető, hogy ki van a fotón. Hiszen, ahogy minden gyerek, úgy Hollywood sztárjai is roppant cukik voltak akkor, amikor még a fenekükön volt a tojáshéj.

Összegyűjtöttünk néhány híres színésznőt, akik nem gyakran mutogatják közösségi oldalaikon gyerekkori képeiket. Pedig nekik is vannak ultra ciki és vannak édes, csintalan gyerekkori képeik. Te felismered őket?

Meryl Streep: Korunk egyik legtehetségesebb színésznője, karrierje során 21 alkalommal jelölték Oscar-díjra, ebből pedig hármat meg is nyert. Nemcsak tehetséges, de gyönyörű nő is. Hogyan vált egy rosszcsont kislányból híres előadóművész?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak