Ő Helen Mirren ritkán látott férje: az Oscar-díjas színésznő közel 40 éve lubickol a boldogságban a szerelme mellett – fotók

Helen Mirren a szakmájában és a magánéletben is egyaránt szerencsés: nemcsak sikeres színésznő, de évtizedek óta elválaszthatatlan a férjétől, akivel a mai napig fülig szerelmesek egymásba.

Ilyen az igaz szerelem

Az orosz származású Helen Mirren azon túl, hogy tehetséges színésznő, sok nő számára igazi példakép is egyben: bár régebben önbizalomhiányban szenvedett, sosem engedte, hogy a gátlásai irányítsák az életét. Büszkén vonul fantasztikus ruhakölteményekben a legnagyobb vörösszőnyeges eseményeken, ahol 76 éves kora ellenére is tucatszámra vonzza a tekinteteket – az utánozhatatlan díva azonban mit sem törődik az utána epekedő férfiakkal, hiszen évtizedek óta fülig szerelmes a férjébe. Kapcsolatuk története simán beleillene egy hollywoodi romantikus film forgatókönyvébe, hiszen nemcsak arról van szó, hogy hosszú ideje szeretik és tisztelik egymást, de pontosan tudják azt is, mi a boldog házasság receptje. Galériánkban megmutatjuk, ki az a szerencsés, akinek sikerült meghódítania Helen Mirren szívét:

Helen Mirren 1985-ben találkozott először a Halálbalett forgatásán a skót származású rendezővel, Taylor Hackforddal – a férfi akkoriban még házas volt, ám a színésznő pillanatok alatt levette a lábáról, így két évvel később el is vált az előző feleségétől.
Kattints a további képekért!

Noha Helen Mirren már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is ugyanolyan stílusos és elegáns, mint évtizedekkel ezelőtt. Ráadásul fiatal korában az sem okozott neki gondot, hogy a kamerák előtt a szexi énjét is megmutassa.

Leadfotó: Frazer Harrison/Getty Images

Oldalak