Sztárok

Vitray Tamás a párkapcsolatáról mesélt: "Egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban..."

A 90 éves médiaszemélyiség újra boldog: egy kolléganőjével esett szerelembe, és kapcsolatuknak még az sem szabhat gátat, hogy a hölgy Svájcban él.

Nem bánkódik amiatt, hogy távkapcsolatban él

2019-ben mindenkit meglepett Kállay Bori színművésznő és Vitray Tamás újságíró válásának híre. A Kossuth-díjas televízióst azonban egyáltalán nem rémisztette meg az agglegényélet gondolata. Korábbi tanítványai kezdetben felajánlották neki, hogy időnként ellátogatnak hozzá, gondoskodnak róla - vagy ahogy maga Vitray fogalmazott: "gondnokság alá helyezik" -, de amikor látták, hogy a híresség kiválóan elboldogul egyedül is, letettek a tervükről. A magyar televíziózás élő legendája azóta is jó egészségnek örvend, és természetes kíváncsiságát is megőrizte - olyannyira, hogy a közelmúltban még a műsorkészítéshez is visszatért. Időközben még a szerelem is rátalált, méghozzá egy szakmabeli személyében. Noha a hölgy Svájcban él, ez egyáltalán nem gátolja kapcsolatuk kiteljesedését.

Vitray korábban úgy fogalmazott jelenlegi érzéseivel kapcsolatban, hogy: "Más érzelmek ezek, egy idős ember másképp érez."
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas riporter csaknem 4 évvel ezelőtt vált el feleségétől, Kállay Bori színésznőtől, és amikor már azt hitte, élete végéig magányos marad, beköszöntött életébe egy új szerelem.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...