Sztárok

Friss fotón Joshi Bharat ritkán látott lánya: így néz ki most a 28 éves Shila

A 68 esztendős televíziósnak két gyermeke született. Most kisebbik lányával, Shilával fotózkodott.

Ragaszkodik a privát szférájához

Ritkán mesél a magánéletéről a 68 éves televíziós, Joshi Bharat. Az indiai gyökerekkel rendelkező hírességnek két lánygyermeke született az évek során. Első felesége egy Szávitri nevű gyermekkel ajándékozta meg, majd évekkel később megérkezett a csöppség húga, Shila is, akit második neje, Csilla hozott a világra. A privát szférájához következetesen ragaszkodó tévés gyermekei szinte soha nem szerepelnek a médiában, és Joshi Bharat közösségi oldalain sem bukkannak fel. Talán ezért is különleges ez a mostani alkalom: a celebritás kisebbik csemetéjével, Sheilával közös fotót posztolt az Instagram-oldalára.

Joshi Bharat lánya, Shila születésnapja alkalmából egy hihetetlenül aranyos szelfit töltött fel az Instagramjára, melyen a sztárcsemete is feltűnik.
Kattints a további képekért!

Helen Mirren a szakmájában és a magánéletben is egyaránt szerencsés: nemcsak sikeres színésznő, de évtizedek óta elválaszthatatlan a férjétől, akivel a mai napig fülig szerelmesek egymásba.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.