Sztárok

Újra szerelmes a 90 esztendős Vitray Tamás, kolléganője hódította meg a legendás televíziós szívét

A titokzatos hölgy születésnapi bulit szervezett a Kossuth-díjas újságíró tiszteletére, s ekkor derült ki a nyilvánosság számára, hogy valójában egy párt alkotnak.

Tanítványai "gondnokság alá helyezték"

Bár páratlanul gazdag, színes és hosszú szakmai múlt áll mögötte, a Kossuth-díjas újságíró, Vitray Tamás az elmúlt pár évben főként a magánéletében beállt drámai változások okán került az újságok címlapjára. 2019 végén mindenkit meglepett, amikor az egykori televíziós bejelentette: közel harminc év házasság után elválik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. Vitray később több interjúban is megerősítette: azért akart mindenképpen visszatérni az agglegényélethez, mert úgy érezte, korábbi élete végképp vakvágányra futott. Az egykori legendás riporter hozzáfűzte: kellő elszántsággal vértezte fel magát ahhoz, hogy újraszervezze az egész életét, és egyedülállóként próbáljon meg boldogulni a világban. Korábbi növendékei, akiket a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanított, a váratlan döntést követően bejelentették: "gondnokság" alá helyezik szeretett tanárukat. Eleinte tartották is a szavukat, feltétel nélküli támogatásukról biztosították Vitray Tamást, s nap mint nap érdeklődtek a híresség hogyléte felől, ám amikor ráébredtek, hogy mesterük egymaga is feltalálja magát, s nincs szüksége folyamatos segítségre, lassacskán megritkultak a telefonhívásaik.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.