Télen csak úgy dideregsz a vékony ruhákban? Hát ezekben biztosan nem fogsz!

A Heavy Tools 15’ őszi/téli kollekciójában minden nap egy külön történet. Az alaszkai levegő frissessége és a természet nyugodtsága ihlette kollekcióban a hangsúly a színek változatosságára helyeződik. Fellelhető benne a burgundy piros, az okkersárga, a kobalt kék, barnák és zöldek különféle árnyalatai és természetesen a szezon elmaradhatatlan szürke és fekete színváltozatai is. (x)

Meleg kabátok

A kollekcióban többféle kabátfazon közül válogathatunk, stílushoz illően választhatunk szövetkabátot, sportos pufidzsekit vagy kényelmes, vagány darabot. A kevésbé hűvös napokra kiváló választás egy meleg steppelt pufi mellény vagy egy finom fényű, puha steppelt átmeneti kabát, nemcsak a sportos életérzés kedvelőinek.

Vagány kötött darabok

Az őszi szezon elengedhetetlen darabjai a változatos kötött darabok. Mindenki ruhatárában ott a helye egy stílusos darabnak, mely nélkülözhetetlen a nagyvárosi hétköznapok bármelyikén. Melegebb napokra vékonyabb, hűvösebb napokra vastag kötésű darabok ajánlottak.

Szuper kiegészítők

Egy egyszerű szettet bármikor feldobhatunk egy trendi kiegészítővel, mint például egy kötött sál vagy az öltözékhez illő öv.

enter
A kollekció összes darabja megtekinthető a Heavy Tools webshopban.
enter

Minden nap egy új történet - videó

Fotók: heavytools.hu
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!