Gáspár Laci az X-Faktor élő show-ba is elviszi Esztert - Vajon a nézők egyetértenek a döntésével?

Az X-Faktor szombat esti adásából kiderült, kik azok a 25 év feletti énekesek, illetve melyek azok a zenekarok, akiknek az élő show-ban is drukkolhatunk majd. Ismerd meg Gáspár Laci és ByeAlex versenyzőit!

Gáspár Laci Esztert is viszi az élő show-ba

Az X-Faktor szombat esti adása Gáspár Laci mentorházával vette kezdetét, ahol Caramellel az oldalán hallgatta meg a hat 25 év feletti jelöltet. Később együtt döntöttek arról, ki menjen tovább az élő show-ba. Laci másnap közölte az eredményt az énekesekkel, ennek értelmében Fejes Szandra, Ónodi János, valamint sokak nagy meglepetésére Balogh Eszter jutott tovább.

"Eszterke, annyira harcolsz, hogy elveszik a lelked. (...) Néha be kell látni, hogy vannak álmok, amiket el kell engedni. Eszter, ez már nem álom, ez a valóság, jössz velem az élő show-ba!" - mondta a lánynak Laci.

Balogh Eszter volt az a versenyző, aki körülbelül tíz éve próbál betörni a hazai zeneiparba, de ez valahogy sohasem jött össze neki. A székfoglalós feladatnál egy darabig úgy tűnt, idén sem teljesülhet az álma, ám Gáspár Laci végül másképp döntött.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!