Lifestyle

Próbáld ki: 2 perc alatt mély álomba zuhanhatsz ezzel a rém egyszerű módszerrel

Az Egyesült Államok hadserege állt elő ezzel a különleges gyakorlattal, amivel állítólag különféle zajok és kávé fogyasztás mellett is 2 perc alatt el lehet aludni.

Ürítsd ki az elméd

A módszer egy 1981-es könyvből származik (Relax and Win: Championship Performance), amit a Medium egyik újságírója szemlézett néhány éve. A kötetben a relaxáció és a siker témái állnak a középpontban, de itt esik a szó az említett trükkről is, ami a legzavaróbb körülmények ellenére is segít álomba szenderülni, csupán 2 perc alatt. Az amerikai hadseregnél hat hét gyakorlás után a katonák 96 százaléka tudta sikeresen alkalmazni a módszert, még akkor is, ha előtte kávét fogyasztottak és a háttérben lőfegyver ropogása hallatszott. Mi a titok nyitja?

Kattints a galériára, mutatjuk a 6 lépést.

1. lépés Lazítsd el az egész arcodat. Hunyd be a szemed és figyelj a légzésedre. Lassan és mélyen lélegezz, közben érezd, ahogy ellazulnak az izmok az arcodban. Lazítsd el az állad, a szád, a nyelved, mindent, beleértve a szemedet is.
Kattints a további képekért!

Ha szívesen csempésznél egy kis frissességet és változatosságot a fürdőszobádba, akkor mindenképp olvass tovább, ugyanis cikkünkből megtudhatod, melyek azok a növények, amik kifejezetten jól elvannak kevés fény és magas páratartalom mellett.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.