Christmas

Karácsonyi ajándékötleteink - December 4.

Pár hét, és szenteste napjára ébredhetünk, amire mindenki úgy várt! Az ajándékok már becsomagolva vagy hiányzik még valami? Ajándékötleteinkkel beszerezheted őket!

Házhoz jön a karácsonyi bevásárlás

Ki sem kell tenned a lábad otthonról, hogy mindent megvegyél az ünnepekre. Még nincs késő leadni rendelésed a Tesco Otthonról oldalán, hogy beszerezd a karácsonyi menü összetevőit, a gyerekek játékait vagy a nagyi ajándékát. Használd az applikációt bármikor, bárhonnan!

_

Minden egy helyen a tökéletes karácsonyhoz a Tesco Otthonról online rendeléssel!

A tökéletes ajándék férfiaknak!

A férfidivat alapja a megfelelő fehérnemű és aláöltöző termékek kiválasztásában rejlik, amely területen az Intimissimi Uomo szakértőnek vallja magát. A klasszikus szabásvonalak és letisztult színek mellett számos bohókás, ünnepi darabbal készült a márka, érdemes benézni hozzájuk!

_

Ajándékozz szerelmednek Intimissimi Uomo termékeket!

Két idősíkon játszódó mágikus történet

A Kígyók országa című fantasy több generáción át, bűbájos nőkön keresztül mesél arról, milyen ára van a történelmi és lelki traumáknak, amelyeket a világ mögötti világra zárnak az emberek. A folklór és népmesei elemekkel átszőtt szépirodalmi alkotás egyszerűen letehetetlen.

_

A könyvmolyok le sem tudják majd rakni Rusvai Mónika: Kígyók országa című könyvét.

Édes kényeztetés adventre

Fedezd fel a Ziaja új Csokoládé fúziós ajándékcsomagját! A zselés habfürdő és cukros bőrradír egyedülálló formulája bőrápolási élményt nyújt. A csokoládé praliné illata kényeztetően hat az érzékekre. Csábítóan édes ajándék minden napra!

_

A csokirajongók kedvenc ajándéka lesz a ZIAJA Csokoládé fúzió ajándékcsomag.

Mi lenne az igazán nagy meglepetés idén karácsonykor?

Harmónia, Kényeztetés, Felfrissülés, Romantika, Szépség, Egészség

Ajándékozd mindezt egyben! Válassz utalványaink közül és lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványaink egyikével.

_

Exclusive ajándék szeretteidnek a Palace Hotel**** ajándékutalvánnyal!

A kedvesség édes illata

lush illatgyertya

Töltsd meg a levegőt még több Snow Fairyvel! Ez a négykanócos gyertya új és továbbfejlesztett illatának köszönhetően a klasszikus karácsonyi Snow Fairy ikonikus, vattacukros illatával tölti meg a szobát, és a kedvesség, bátorság és magabiztosság varázslatos világába repít.

_

Lepd meg szerettedet LUSH Snow Fairy illatgyertyával!

Lead fotó: Pexels /Monstera Production/

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...