Christmas

A legdivatosabb karácsonyfák 2023-ban

Mi lehet jobb egy normál karácsonyfánál? Egy luxus divatmárka karácsonyfája!

A luxus divatházak az idei adventi időszakra is meseszép és látványos dekorációkkal készültek. Kíváncsi vagy, hogy milyen kreatív alkotást álmodott meg idén a Dior, a Louis Vuitton vagy a Gucci? Akkor kattints a galériára és inspirálódj a divatmárkák legszebb karácsonyfáiból.

Claridge's x Louis Vuitton, London A londoni Claridge’s ötcsillagos szálloda 2023-as karácsonyfáját a Louis Vuitton francia divatház tervezte. Az utazás ihletette csomagtartókat értékes Claridge's utazási matricák és egy túlméretezett Louis Vuitton poggyászcímke díszíti. A ládák belsejében 15, függőlegesen elhelyezett, különböző magasságú, krómozott bőrönd található, amelyek egy hagyományos karácsonyfa sziluettjét alkotják, és tükrözik a szálloda art deco építészetét. Az ezüst törzsek tetején és a fák havas táján elszórva 21 Louis Vuitton kabala is található.
Kattints a további képekért!

Leadkép: 123rf Forrás: housebeautiful.com, wallpaper.com, fashionunited.uk

Oldalak

Christmas
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.