Christmas

A visszaszámlálás elindult: készüljünk együtt a szilveszterre!

A szilveszter mindannyiunk számára egy különleges nap az évben, amikor búcsút inthetünk az elmúlt esztendőnek és izgatottan üdvözölhetjük az újat. Az év utolsó napja nemcsak az óesztendő búcsúztatása, hanem az új lehetőségek, vágyak és célok megfogalmazásának pillanata is. Akár otthon ünneplünk szűk körben, akár mulatságba megyünk, az örömteli készülődés nem maradhat el!

Finomságok az év búcsúztatásához

Az étel - mint minden összejövetelen - központi szerepet játszik a szilveszteri ünneplésben is. Ilyenkor az asztalon különböző finomságok sorakoznak, amelyek a szerencsét, a boldogságot és a gazdagságot szimbolizálják az új évben. Például a lencse hagyományosan bőséget hoz, míg az édes sütemények boldogságot ígérnek az elkövetkezendő esztendőre. A szilveszteri bulik elmaradhatatlan étele továbbá az egyszerű de nagyszerű virsli, ami gyors és finom harapnivaló főve, sütve, vagy leveles tésztába tekerve. A virsli mellől a pezsgő sem hiányozhat: az éjféli koccintáshoz jól fog esni az édes és száraz pezsgőket fehér és rozé változatban is. Amennyiben gyermekeinkkel töltjük az estét, nekik is készülhetünk kölyökpezsgővel.

Csillogás az új év köszöntésére

Az otthonunk dekorálása szilveszterkor szintén fontos része az ünnepi hangulatnak. A fényfüzérek, a pezsgős poharak és a színes konfetti mind hozzájárulnak a varázslatos atmoszférához. A szobákat arany és ezüst színű díszekkel tehetjük még ünnepibbé, melyek ragyoghatnak az éjféli tűzijáték fényében. A szilveszteri kellékeket (konfettik, szalagok, fényfüzérek, lufik) könnyedén beszerezhetjük hűségkártya kedvezményekkel, amik az egész ünnepi időszakban elérhetőek.

szilveszteri buli konfetti

Jól mutat, ha nem csak az otthonunk, de mi is ragyogunk: most a ruházati kiárusításokon kedvezőbb áron juthatunk ünnepi öltözékhez. Erre az estére bátran válasszunk csillogó, flitteres ruhákat olyan alapszínekkel, mint a piros, bordó vagy az erdőzöld. Ne felejtsük el a mókás kalapokat, szemüvegeket és maszkokat sem!

Együtt ünnepelni jó

A szilveszter este a barátok és a család körében töltött időről is szól. A közös szórakozás, a nevetés és az év eseményeinek felidézése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy méltó módon búcsúztassuk az óévet. Ne feledjük megköszönni mindazt, ami történt velünk az év során, és izgatottan nézzünk elébe az új évnek. A szilveszteri varázslat mindannyiunkat összeköt, és lehetőséget teremt arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

Kezdd el az ünnepi készülődést!

Tetszenek a fenti ötletek? A Tesco áruházakban és online mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A menü hozzávalóitól a dekorációig kedvező ajánlatok és hatalmas kedvezmények várnak!

Lead fotó, fotó: Pexels /Julia Larson, Pavel Danilyuk/

Oldalak

Christmas
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.