Christmas

Karácsonyi varázs a HONOR okoseszközeivel

Itt a december, közeleg a karácsony, és vele együtt a nagy ajándékvásárlási hajrá. Vannak, akik már évközben figyelik a lehetőségeket és ajánlatokat, míg mások az utolsó hetekre hagyják ezt. Ez egy kimerítő és frusztráló folyamat lehet, de a HONOR igyekszik enyhíteni ezt széles választékával!

Örökíts meg minden fontos pillanatot

Kitűnő karácsonyi ajándék lehet egy csúcskategóriás okostelefon – mint például a HONOR Magic5 Pro. A prémium, négykamerás telefon a legjobb hardverhez kínál kitűnő funkciókat. Elegáns, szimmetrikus, duplaíves, ultrakeskeny kialakítása mellett könnyű és vékony: csupán 220 gramm és 8,7 mm vastag. Így nem csak egy csinos ajándékdobozban fér el a karácsonyfa alatt, hanem a hétköznapokban is kitűnő társ, akár munkáról, akár hétköznapi használatról van szó.

Nincs is jobb, mint a zord idő elől a meleg otthonba menekülni, a HDR10+ és az IMAX Enhanced minősítések pedig moziszerű filmélményt kínálnak, hogy a takaróba burkolózva is jókat lehessen filmezni magán a készüléken. A TÜV Rheinland által is elismert eszköz enyhíti a szemeket érintő terhelést azzal, hogy kevesebb kékfényt bocsát ki, illetve dinamikusan igazítja a fényerőt a napszakhoz, szimulálva a természetes fényt. Ehhez társul még egy fantasztikus kamerarendszer két 50MP-es, széles és ultraszéles látószögű, valamint egy 50MP-es telekamerájú lencsével. Az új HONOR Image Engine új algoritmusa pedig a kedvezőtlen fényviszonyok között is jó minőségű képeket alkot, így nem csak a karácsonyi vacsoráról készül majd jó fotó, hanem a városi sétákról is.

Tartalomkészítés szabadon

Szintén a fa alá kívánkozik a HONOR 90, ami akár a gyerekeknek lehet ideális választás, mivel fókuszában a tartalomalkotók állnak. 200MP-es kamerájával gyönyörű képeket készít, így a hozzáértő kezekben csodálatos, megható vagy vicces képek készülhetnek, ahol a legapróbb részleteket is ki lehet emelni: a lakoma apró, ínycsiklandó részeit vagy a karácsonyfadíszek csillogását. A beépített technológiáknak köszönhetően a rossz fényviszonyok között is tiszta, világos képeket hoz létre, így a vacsora utáni hangulatvilágításban is meg lehet majd örökíteni az emlékezetes pillanatokat. A Telekomnál most kedvező áron lehet hozzájutni a HONOR 90-hez.

Elkerülhető vele az éjjeli fotózásra gyakran jellemző homályos kép, illetve az arcok elmosódása is, így ha csak egy fotó erejéig is kimerészkedne a család a zord időbe, akkor is remek kép születhessen. A késleltetés ráadásul szinte észrevehetetlen, így mindig az szerepel majd a képen, amit a kamera lát a gomb lenyomásakor: nincs több elszalasztott ajándékbontós pillanat! A beépített portré mód jól kivehető arcvonásokkal és autentikus bokeh hatással segíti, hogy remek képek szülessenek az alanyokról. Kifejezetten hasznos és egyedi funkciója a vlog asszisztens, amely 15 másodperces, posztolásra kész videókat gyárt a közösségi médiára, hogy szinte azonnal felkerülhessenek a meglepődött, boldog, csomagoló szeretteink a világhálóra (ha ezt ők is szeretnék, persze). A készülék ráadásul mindezt, és még több prémium funkciót is kedvező áron kínál, így egy prémium funkciójú készüléket lehet nem prémium áron vásárolni.

A tablet mindig jó ötlet

Az okostelefonok mellé remek választás lehet egy HONOR Pad X9 tablet, ami tanulásra, munkára és szórakozásra is ideális, nem csak elegáns kialakítása, hanem tiszta, éles képe miatt is. 11,5 hüvelykes kijelzővel és 128GB tárhelyével elegendő a fontos, minőségi tartalmakhoz, és magas képfrissítése zökkenőmentes élményt biztosít. Egy nagy kijelzőn mégiscsak élvezetesebb karácsonyi filmet nézni vagy videojátékozni, míg a többiek is sürögnek-forognak körülöttünk. Most ráadásul a Yettelnél és a Vodafone-nál december végéig HONOR Magic5 Pro mellé jár egy HONOR Pad X9 is, ami még egy plusz ajándékot jelent!

Praktikum és elegancia egy készülékben

A nagy falatozás után érdemes lesz majd visszaállni a testmozgásra, így a HONOR Watch 4 okosóra is jó választás lehet. Stílusos formatervezésével, precíz funkcióival és pazar kijelzőjével mindent tud, amit egy ilyen kiegészítőnek tudnia kell. Persze nem csak az edzéshez, hanem a hétköznapi használathoz is egy kompakt eszköz. Érdemes lehet elgondolkodni még a HONOR 90 Lite és a HONOR X8a okostelefonokon is, amik stabilak, tele vannak hasznos funkciókkal, és ami talán a legfontosabb: kitűnő az akkumulátoruk, így egész nap lehet használni őket. A fentieknek, illetve a gyors töltésnek köszönhetően ideális lehet akár a fiatal, akár az idősebb szeretteiknek: első készüléknek vagy könnyen kezelhető, megbízható társnak.

A HONOR széles választéka kiváló lehetőségeket biztosít akár magunknak keresünk egy új, prémium készüléket, akár kiegészítőt vennénk, akár megajándékoznánk szeretteinket egy megbízható és praktikus eszközzel.

További információk a HONOR hivatalos honlapján.

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...