Christmas

Minden egyes nap egy kis csodát rejt a SPAR adventi kalendáriuma

Különleges ajándékkal, meglepetéseket rejtő internetes adventi kalendáriummal teszi izgalmasabbá az ünnepi várakozás idejét a SPAR. December 1-24. között a játékosok naponta kinyithatnak egy-egy naptári ablakot, amely alatt vagy garantált ajándékhoz, vagy nyereménysorsolási esélyhez juthatnak. A fődíj egy háromnapos, két fő részére szóló síhétvége Ausztriában.

Kis meglepetések minden napra

Az ünnepi ráhangolódást segíti, ha minden egyes nap rejt magában egyfajta apró meglepetést, kisebb ajándékot, örömöt, rácsodálkozást. Ennek jegyében indítja útjára a SPAR december 1-jén online adventi kalendáriumát, amelyben 24 ablakocska jelzi majd a karácsony eljövetelét. Mindennap kitárhatunk ezek közül egyet, és egyszerű regisztráció után azonnal meg is kapjuk vagy az ablak mögött rejlő garantált nyereményt, vagy pedig annak esélyét, hogy részt vegyünk a sorsoláson. Az utolsó kis ablak december 24-én nyílik ki, azzal lesz teljes az adventi kalendáriumi időszak.

A játék időtartamának 11 napján lesz sorsolás, ahol 10 darab, egyenként 10 000 forint értékű SPAR ajándékkártyát és 25 darab, Fördős Zé „Ünnepek A-tól Z-ig” receptkönyvet sorsolnak ki a nyertesek között. A fődíj pedig egy háromnapos síhétvége az ausztriai Kreischbergben két fő és maximum két gyermek részére.

Azon a tizenhárom napon, amelynek ablaka nem sorsolási lehetőséget rejt, ott garantált, azonnali ajándékot kaphatnak a játékosok: vagy 200 SuperShop pontot, vagy ajándék recepteket a spar.hu Gasztro&Életmód felületéről, vagy pedig az ünnep hangulatát idéző mobil hátterek letöltésének lehetőségét.

A játékról és a részvételi feltételekről az alábbi weboldalon tájékozódhatsz: https://jatek.spar.hu/adventi-kalendarium

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...