Christmas

Szeretnél többet spórolni a karácsonyi bevásárlásaidon? Mutatjuk, hogyan teheted meg!

Töltsd le a MySPAR appot, és használd fel az exkluzív kedvezményeket akár a következő vásárlásod alkalmával.

A SPAR Magyarország az ünnepi nagybevásárlások során is különös hangsúlyt fektet arra, hogy segítse vásárlóit a spórolásban, és nagyszerű ajánlatokkal támogassa őket. A MySPAR alkalmazással valamennyi SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben való vásárláskor egyedi kedvezményekhez juthatsz, már rögtön az app letöltését extra kuponokkal jutalmazzák, de a születésnapi felköszöntésedről sem feledkeznek meg.

5 ok, amiért még ma érdemes letölteni az applikációt:

  • 1. Az applikációban minden héten közül 20 db friss termékkuponokkal spórolhatsz,
  • 2. Minden hónapban 4 darab 20%-os kedvezménykupont kapsz – ezek közül kettőt élelmiszerekre, kettőt pedig nem-élelmiszer termékekre tudsz beváltani,
  • 3. Azok az új letöltők, akik 2023. december 31-ig hozzárendelik az apphoz a SuperShop kártyájukat* egy 15%-os üdvözlőkupont kapnak
  • 4. A SuperShop kártyáddal való vásárlásaid során összegyűjtött pontjaidat további SuperKuponokra is beválhatod: 1000 Ft-os kedvezményt használhatsz fel a 10 000 Ft feletti, és 2000 Ft-os kedvezményt a 20 000 Ft feletti vásárlásaid esetén.
  • 5. Könnyedén átpörgetheted a MySPAR appban az aktuális akciós szórólapokat, majd a kedvenc ajánlataidat bevásárlólistára mentheted, amelyeket akár meg is oszthatsz másokkal – megkönnyítve ezzel a karácsonyi nagybevásárlást.

A fentieken túl számos kuponnal spórolhatsz még, mint például a születésnapod alkalmával kapott 1000 Ft értékű blokkvégösszeg kupon vagy a toGo ételbárokban beváltható kedvezmények. Ha már regisztráltál a SPAR online shopba, akkor még egyszerűbb a dolgod, hiszen az ott megadott adataiddal bármikor beléphetsz a MySPAR alkalmazásba is!

Ne maradj le a -15%-os üdvözlőkuponodról: töltsd le a MySPAR alkalmazást, majd rendeld hozzá a SuperShop kártyádat, és MAXXXOLD ki a spórolást az ünnepi időszakban is! Irány a Google Play, az App Store vagy az AppGallery, ahonnan a MySPAR appot egy kattintással letöltheted! Vagy szkenneld be a QR kódot telefonoddal!

*Az alkalmazás kedvezményei kizárólag a MySPAR apphoz hozzárendelt SuperShop kártyával vehetők igénybe. Amennyiben még nincs SuperShop kártyád, igényelj a www.supershop.hu oldalon.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...