Christmas

Meglepő: így vásárol karácsonyi ajándékokat Katalin hercegné

Már nem kell sokat aludni és itt a karácsony, amire természetesen Katalin hercegné is gőzerővel készül – Vilmos felesége mindent igyekszik időben elintézni és beszerezni, ez pedig az ajándékokkal kapcsolatban sincs másképp.

Így karácsonyoznak ők

A karácsony az év legszebb időszaka, ami a brit királyi családban is kiemelten fontos – ilyenkor a família apraja-nagyja összegyűlik a sandringhami kastélyban, ahol együtt ebédelnek és vacsoráznak, majd közösen vesznek részt az ünnepi misén. Természetesen a szórakozásról sem feledkeznek meg – karácsonykor mindig előkerül a kedvenc játékuk, a Monopoly –, ahogyan az ajándékozás sem maradhat el. Mivel heteken belül eljön a várva várt ünnep, a legtöbben már ilyenkor elkezdik intézni a bevásárlást, ez pedig Katalin hercegnére is igaz, ugyanis nem szereti a halogatást, ezt a tevékenységet pedig végképp nem akarja az utolsó pillanatra hagyni. A leendő királyné precizitását és határozottságát ismerve nincs is számunkra ebben semmi meglepő, az azonban már jóval érdekesebb, hogyan és hol intézi az ajándékok beszerzését; részletek a galériában!

Ahogyan arról már a Femcafe.hu is beszámolt, az elmúlt évek szokásához híven III. Károly és rokonsága idén is Sandrinhamben tölti az ünnepeket. De vajon hogyan zajlanak náluk az előkészületek?
Kattints a további képekért!

Katalin számára óriási pillanat volt, amikor Wales hercegnéjévé vált, azonban bőven van még terve a jövőre nézve – döntéséhez erősen ragaszkodik, nem is lehet eltántorítani tőle.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Christmas
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.