Christmas

Nem csak a budapesti szép: íme a legcsodásabb karácsonyi vásárok Magyarországon

Ahogy az év vége közeledik, a karácsonyi készülődés szellemét átitatja az ünnepi vásárok varázslata.

Karácsonyi vásár

Magyarországon, ahol a hagyományok és a kulturális örökség fontos szerepet játszanak, az adventi vásárok nem csupán bevásárlási lehetőséget kínálnak, hanem valóságos ünnepi élményt is nyújtanak. Ebben a cikkben három olyan adventi vásárt gyűjtöttünk össze, amelyek a magyarországi ünnepi hangulat legjavát hozzák el a látogatóknak.

Csongrád, a dél-alföldi kisváros, meghív bennünket az adventi forgatagba, ahol a Kossuth téren karácsonyig minden hétvégén várják a látogatókat adventi fények, karácsonyi ízek és illatok, változatos zenei és családi programok. A legkisebbeknek Meseerdő és Mikulásház kínál kreatív, játékos programokat, és meglepetéseket. A város főterén ünnepi műsorok és koncertek színesítik az eseményt, ahol a karácsonyi vásárban forralt bor, házi rétesek, kézműves termékek gazdag kínálata várja az érkezőket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.