Christmas

A legszuperebb gyerekkönyvek karácsonyra kicsiknek és nagyoknak!

A karácsony mindannyiunk számára varázslatos időszak, a gyermekek számára pedig még inkább. Ha idén az ezernyi játék mellett szeretnéd egy csodálatos könyvvel is meglepni a gyerkőcöket, akkor tökéletes helyen jársz, összegyűjtöttünk néhányat, melyért egészen biztosan odáig lesznek!

Színes illusztrációk és meghitt történetek

A gyermekkönyvek mindig izgalmas és színes történeteket kínálnak a kicsik és nagyok számára egyaránt, karácsonykor pedig még emlékezetesebbé teszik az ünnepet. Amellett, hogy gyermekeidet csodálatos világokba repítheted a könyvekben rejlő történeteken keresztül, az esti felolvasás nagyszerű közös időtöltésnek is tökéletes. Az általunk összegyűjtött könyvek viszont nemcsak a családokat hozzák össze az esti mesemondások alkalmával, hanem olyan értékeket is közvetítenek, mint az önzetlenség, a szeretet és a közösség fontossága. A színes illusztrációk és a meghitt történetek együttesen segítenek átadni azt a különleges varázslatot, amely átjárja az ünnepet. Ha szeretnéd idén az olvasás örömével ajándékozni meg gyermekeidet, akkor nézd meg a galériát, válogatásunk a kicsiknek és a nagyoknak is izgalmas történeteket tartogat, néhány közülük pedig a felnőttek szívét is megdobogtatja majd!

Jánosi Ferenc: Emma hajmeresztő kalandjai A történet egy 10 éves kislányról szól, aki nagyon szereti a természetet. Kicsit magának való, és éppen emiatt sorozatos bántások és csúfolódások céltáblája az iskolában. Egyetlen támasza és barátja, az idős Ella néni, aki sajnos 110 éves korában eltávozik, így Emma magára marad a gondjaival. Egy darabig... Hamarosan ugyanis különös szerzetek keresik fel, akiknek a kislány segítségére van szükségük. Komoly dilemmát okoz Emmának a döntés: segítsen azokon, akik folyton piszkálják, vagy hagyja magukra őket a problémájukkal? Az előbbi mellett dönt. A közös cél összekovácsolja a kis csapatot, a kislány pedig egyre jobban megnyílik, és bizalmába fogadja a furcsa lényeket. Fejezetről fejezetre alakulnak ki barátságok, szövődnek gyermekszerelmek, a regény végére pedig az is nyilvánvalóvá válik, hogy mi felnőttek mit tehetünk azért, hogy gyermekeink ne bántsák egymást.
Kattints a további képekért!

Az olvasás mindig nagyszerű időtöltés, a tél beköszöntével viszont semmihez sem fogható élményt nyújt egy jó könyv társaságában bekuckózni egy meleg takaróval és egy bögre forró csokoládéval. Ez csak egy a millió ok közül, amiért a könyv tökéletes ajándék lehet szeretteink számára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!