Sztárok

Erre kötelezi otthon Katalinék dadája Györgyöt, Saroltát és Lajost: lehullt a lepel arról, milyen szabályok szerint élnek a gyerekek

Maria Borrallo évek óta Katalinnak és Vilmosnak dolgozik: ő az a nő, aki segít a walesieknek rendet tartani otthon a gyerekek között, és bizony a dadának megvannak a maga sajátos nevelési módszerei.

A szigorú dajka

Vilmos és Katalin remek szülők, így nagyszerűen helyt állnak három gyermekük nevelésében, azonban rengeteg kötelezettségük és megjelenéseik miatt bizony náluk is elkél a segítség. Katalin édesanyja, Carole természetesen sok időt tölt a hercegekkel és a hercegnővel, de ő sincs mindig kéznél, így a walesi hercegi pár 2014-ben, amikor György nyolc hónapos lett, felvette Maria Borrallo-t, aki a nagynevű és tekintélyes Norland College-ban tanult dadának, ahol bizony elsajátított néhány olyan szigorú nevelési elvet, aminek betartására Györgyöt, Saroltát és Lajost is kötelezi. Hogy milyen szabályokat kell követnie a gyerekeknek otthont nap mint nap, amit Maria vezetett be, azt galériánkból megtudhatod!

Maria Borrallo tehát ragaszkodik ahhoz, hogy ameddig Katalinék őt alkalmazzák, addig az ő szabályait és rendszerét kövessék otthon a gyerekek, Vilmosék pedig ezt elfogadták, és teljes mértékben megbíznak alkalmazottjukban, akivel együttműködésük sikeresnek bizonyult, hiszen idén Maria már 10. éve segít be a párnak.
Kattints a további képekért!

Téved, aki azt hiszi, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolatát nem árnyékolják be olykor konfliktusok.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.