Sztárok

Sosem titkolta leszbikus viszonyait a szépséges színésznő: fűtötte őt a vágy, rengeteg nővel bújt ágyba 71 éve alatt

Patsy Kelly nyíltan vállalta másságát annak ellenére, hogy színésznőként akár derékba is törhetett volna a karrierje szexuális étvágya miatt.

A kor szexszimbólumai is megfordultak az ágyában

Sarah Veronica Rose Kelly, azaz Patsy Kelly 1910 januárjában látta meg a napvilágot Brooklynban ír bevándorló szülők gyermekeként. Ő volt a legfiatalabb a család öt gyermeke közül, és gyerekkori álma az volt, hogy egy napon majd tűzoltóként fog dolgozni, ami nem is meglepő, hiszen korán kiderült már az, hogy Patsyt sokkal jobban foglalkoztatják a "fiús dolgok", mint a nőies szakmák és hobbik. Édesanyja azonban ennek ellenére egy tánciskolába iratta őt be, hogy távol tartsa lányát az utcától és a bajoktól, így Patsy 12 évesen táncosként kezdte szórakoztató karrierjét: sztepptáncot tanult, a problémák azonban így sem kerülték őt el. Egyszer például leesett egy tűzlépcsőről, volt, hogy egy autó is elütötte őt, de az is előfordult, hogy egy hét alatt nem kevesebb, mint öt balesetet szenvedett, a tánciskolában pedig az első hét végén még a bokáját is eltörte. Mindez azonban nem akadályozta meg őt abban, hogy csapodár tinédzserévei után profi színésznő váljon belőle, aki még az sem titkolta, hogy a férfiak helyett a nőkhöz vonzódik...

Patsy idővel megszerette a táncot, és abban az iskolában kezdett tanítani, ahol annak idején tanítvány volt, végül pedig 1927-ben debütált színésznőként a Broadway-en, később pedig a filmvásznon is bemutatkozott, holott eleinte vonakodott ettől, azonban Thelma Todd meggyőzte őt a filmkészítés szépségeiről és arról, hogy ne adja fel álmait.
Kattints a további képekért!

Franklyn Seales neve nem mindenkinek cseng ismerősen, pedig a színész több nagy sikerű produkcióban is szerepelt, mégsem színészi játéka, sokkal inkább magánélete és korai halála miatt emlékszik rá mindenki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.