Sztárok

Nincs bocsánat: Meghan még mindig neheztel a rákkal küzdő Katalin hercegnére - ezért nem normalizálódhat soha a viszonyuk

Különösen nehéz időszakot él át a brit királyi család: Károly király és menye, Katalin hercegné egyaránt rákbetegséggel küzd, a família Montecitóba szakadt ága, Harry és Meghan mégsem hajlandó békejobbot nyújtani nekik.

Nincs esély a békülésre

Szörnyű események sora rázta meg az utóbbi időszakban a brit királyi családot: III. Károlyt és menyét, Katalin walesi hercegnét egyaránt rákkal kezelik, ami hatalmas lelki terhet ró a környezetükre (elsősorban házastársaikra, Kamilla királynére és Vilmos hercegre). Sokan abban reménykedtek, hogy a szomorú fejlemények miatt az Egyesült Államokban élő Harry herceg szorosabbra fűzi majd kapcsolatát rokonaival, akikkel az utóbbi években mostoha viszonyt ápolt. Sajnos nem így történt, sőt jelenleg fikarcnyi remény sincs arra, hogy Harry, Vilmos és III. Károly elássák a csatabárdot. És ha mindez nem volna elég, Meghan Markle és a nagybeteg Katalin hercegné kapcsolata sem normalizálódhat, kettejük közé ugyanis egy régi sérelem ver éket.

Tom Quinn királyi szakértő szerint Meghan egyáltalán nem érzi magát hibásnak amiatt, hogy az utóbbi években látványosan megromlott a viszonya Katalinnal.
Kattints a további képekért!

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás nyilatkozott nemrégiben arról, pontosan milyen kapcsolatban van Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton három unokájával, György és Lajos herceggel, valamint Sarolta hercegnővel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.