Zendaya felvette a világ legszexibb fehér blézerét: a színésznő felső nélkül mutatkozott a vörös szőnyegen, sosem volt még ennyire dögös

Hollywood egyik legfényesebb csillaga rendre elkápráztatja rajongóit összeállításaival, most azonban a színésznő egy egészen extrém szerelést is bevállalt legújabb filmjének premierje kedvéért.

Bevállalósra, mégis ízlésesre sikeredett outfitje

Zendaya egyszerűen nem tud hibázni, ha divatról van szó, így nem csoda, hogy nők milliói imádják stílusát, valamint próbálják lemásolni összeállításait, melyeket a vörös szőnyegen visel. Az egzotikus szépség nemrégiben azzal keltett óriási feltűnést, hogy befestette haját: mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, sötétbarna tincseiből mézárnyalatú szőke lett, ami egészen új hatást kölcsönöz megjelenésének. Challengers című filmjének római premierjén azonban nem frizurájára, hanem kifogástalan és szexi outfitjére terelődött a figyelem: Zendaya ezúttal talpig Calvin Kleinben és talpig fehérben lejtett végig a vörös szőnyegen, blézere pedig nem sokat hagyott a képzeletre. Galériánkban mutatjuk!

A promókörút sydney-i állomásán Zendaya egy Lacoste szettet viselt, ami remekül passzolt a Challengers című sportdráma tematikájához.
Kattints a további képekért!

Zendaya ezúttal is csodát alkotott: a megújulás koronázatlan királynője vadonatúj frizurával debütált, s bár megjelenése drasztikusan megváltozott, ő maga még mindig elképesztően jól néz ki – sőt, új hajszíne talán még pompásabbá teszi külsejét, mint amilyen eddig volt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.