Fashion&Beauty

Alig lehet ráismerni Zendayára: átfestette a haját a színésznő, most szebb, mint valaha

Zendaya ezúttal is csodát alkotott: a megújulás koronázatlan királynője vadonatúj frizurával debütált, s bár megjelenése drasztikusan megváltozott, ő maga még mindig elképesztően jól néz ki – sőt, új hajszíne talán még pompásabbá teszi külsejét, mint amilyen eddig volt.

Új hajszínnel hódít

Zendaya 2019-ben az Eufória című sorozatnak köszönhetően egy csapásra lett milliók kedvence, azóta pedig állandó rivaldafény veszi körül. Színészi talentuma mellett azt is imádják benne az emberek, hogy imád kísérletezni a divattal, és a klasszikus, nőies kreációktól kezdve, a vadítóan szexi öltözékeken át a legextrémebb, leghajmeresztőbb szettekig szinte bármit hajlandó felvenni a vörös szőnyegre, ahol rendre mindenkit maga mögé utasít – a Dűne második részének sajtókörútja alatt mindig sikerült ellopnia a show-t, legutóbb pedig a Challengers című új filmjének ausztráliai premierjére húzott magára egy káprázatos darabot, amit egy egyedi minta varázsolt emlékezetessé. Az imént említett sportdráma népszerűsítésének következő állomása Párizs volt, ahol a fiatal színésznő ismét ragyogó jelenségként állt a kamerák elé, ezúttal viszont nem az általa viselt ruha, hanem vadonatúj hajszíne miatt vonzott minden tekintetet magára. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változtatott a híresség külsején a váratlan frizuramódosítás:

Zendaya teljes joggal szerepel korunk legnagyobb ikonjai között, hiszen karaktere izgalmas, tehetsége vitathatatlan, szépsége messzi földön híres, divatérzéke pedig egész egyszerűen zseniális.
Kattints a további képekért!

A Dűne sztárja rendszeresen bebizonyítja a vörös szőnyeges események alkalmával, hogy igazi divatdiktátor, most azonban egy teniszmeccsen jelent meg egy sportos, mégis kifejezetten dögös szerelésben párja, Tom Holland oldalán.

Leadfotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Forrás: Just Jared

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.