A Dumaszínház humoristája a menstruáción és a klimaxon viccelődött, de visszanyalt a fagyi

Csenki Attilánál nincsen tabu, de most néhány kommentelőt érzékenyen érintett a téma. Ők persze meg is mondták a véleményüket.

A Family guyban simán elmenne mindenki egy ilyen poén mellett

Csenki Attila komikust egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az őszinte poénjaival mindig el tudja varázsolni a közönséget. Sokan nem tudják, de eredeti végzettsége szerint terület- és településfejlesztő geográfus. Ez egy száraz tudományág, de hát tudjuk, hogy nevetettni is őrülten tud.

Ahogyan a legtöbb Dumaszínházas tagnál, Csenki Attilánál sincsen tabu téma. Nem is fogta vissza magát, és elővett egy olyat, aminek a középpontjában a menstruáció, valamint a klimax áll.

A többség vette a lapot, de a kommentelők közül sokan voltak olyanok is, akik szerint ez egy öngól volt. A galériánkban megmutatjuk, hogyan reagáltak!

Már láthatjátok is Csenki Attila videóját, amiben előtérbe kerül a menstruáció. A humorista szerint nem is ez a legrosszabb, hanem amikor a nőknél beüt a klimax. Az előbbi három napig tart havonta, utóbbi viszont évekig.
Kattints a további képekért!

Eszméletlenül vicces fotókkal nevetteti meg követőit.

Leadfotó: Dumaszínház

Oldalak

Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....