A TV2 sztárja az öngyilkosság torkából szabadított ki valakit, nem volt könnyű dolga

A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.

Kökény Dani végig a helyzet magaslatán volt

A Sztárban sztár leszek! című zenés tehetségkutató harmadik évada 2022. szeptember 4-én vette kezdetét a TV2-n. Itt tűnt fel a semmiből Kökény Dani is, aki már az elején le tudta venni a lábáról a zsűrit.

A nézői szavazatok alapján az akkori évadot Dani nyerte, így övé lett a 10 millió forintos fődíj és a „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” cím. Az énekes Köllő Babett csapatában foglalt helyet.

Természetesen azóta nem állt meg, és egyre lépked felfelé a ranglétrán. A Dal 2024-es versenyében is ott van a mezőnyben, szombaton pedig először énekelte el az élő show-ban a zsűrinek az Ugyanaz a ház című szerzeményét.

Közben azonban meg kellett valakit mentenie az öngyilkosság torkából. A galériánkból kiderül, hogy mi történt!

Budapesten, a 10. kerületben történt az eset. Kökény Daniban alapból volt izgalom, mivel A Dal élő showja után voltak.
Kattints a további képekért!

Ha baj van

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.