Sztárok

Felismerhetetlenre öregedett mindenki kedvenc énekese: így néz ki ma a Modern Talking egykori szívtiprója, Dieter Bohlen

A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.

Mintha nem is lenne önmaga

Nincs olyan ember, aki ne ismerné a német popzenei duót, a Modern Talkingot: a kéttagú együttes az 1980-as évek második felében vált ismertté és világszerte népszerűvé. Olyan dalokat köszönhetünk Európa egyik legsikeresebb együttesének, mint a Cheri, Cheri Lady, a You’re My Heart, You’re My Soul vagy épp a You Can Win If You Want című örökzöld slágerek. Thomas Anders és Dieter Bohlen, a bandát alkotó két tag karrierjük felívelésével egy csapásra a nők kedvencévé is váltak, nem véletlenül: Anders piszkosul sármos volt fiatalon, míg Bohlen inkább a gyengébbik nem azon képviselőinek tetszett, akik rajongtak a szőke, vakító mosolyú férfiakért. De vajon hogy festenek ők ketten ma, miután megannyi év eltelt már az együttes 1984-es alapítása, valamint 2003-as megszűnése óta? Galériánkban mutatjuk Thomast és Dietert – egy biztos, utóbbira alig ismerni rá, úgy megöregedett!

A Modern Talkingot 1984 végén alapították Berlinben: aktív időszakuk 1984-1987 közöttre tehető, majd 11 év kihagyás után az együttes 1998-ban ismét visszatért, ami 2003-ig tartott, ekkor ugyanis az akkor 49 éves Bohlen ismét bejelentette a duó feloszlását.
Kattints a további képekért!

A Modern Talking nevű német popduó a 80-as évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb együttese volt. A zenekart Thomas Anders és Dieter Bohlen alkották, akikért nemcsak külföldön, hanem hazánkban is rengetegen rajongtak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.