A Dumaszínház humoristája a menstruáción és a klimaxon viccelődött, de visszanyalt a fagyi

Csenki Attilánál nincsen tabu, de most néhány kommentelőt érzékenyen érintett a téma. Ők persze meg is mondták a véleményüket.

A Family guyban simán elmenne mindenki egy ilyen poén mellett

Csenki Attila komikust egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az őszinte poénjaival mindig el tudja varázsolni a közönséget. Sokan nem tudják, de eredeti végzettsége szerint terület- és településfejlesztő geográfus. Ez egy száraz tudományág, de hát tudjuk, hogy nevetettni is őrülten tud.

Ahogyan a legtöbb Dumaszínházas tagnál, Csenki Attilánál sincsen tabu téma. Nem is fogta vissza magát, és elővett egy olyat, aminek a középpontjában a menstruáció, valamint a klimax áll.

A többség vette a lapot, de a kommentelők közül sokan voltak olyanok is, akik szerint ez egy öngól volt. A galériánkban megmutatjuk, hogyan reagáltak!

Már láthatjátok is Csenki Attila videóját, amiben előtérbe kerül a menstruáció. A humorista szerint nem is ez a legrosszabb, hanem amikor a nőknél beüt a klimax. Az előbbi három napig tart havonta, utóbbi viszont évekig.
Kattints a további képekért!

Eszméletlenül vicces fotókkal nevetteti meg követőit.

Leadfotó: Dumaszínház

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...