Sztárok

Kiderült, mi a közös Dianában, Katalinban és Meghanban: csupán egy dologban hasonlít egymásra a három hercegné

A három nő nem sok dologban hasonlít, kevés bennük a közös, ám van egy bizonyos, kulcsfontosságú tényező, amelyben mégis úgy tűnik, hogy egyezik az ízlésük.

Dianát és Katalint másolja?

Diana, Katalin és Meghan Markle nem is lehetnének különbözőbbek: bár tény, hogy mindhárman egy herceghez mentek feleségül, és mindnyájukat kivételes szépséggel áldotta meg a sors, belső tulajdonságaikat tekintve igencsak eltérő vonásokat mutatnak, ahogyan népszerűségük és hírnevük sem feltétlen egyezik. Diana valóságos nőideálnak számított, amíg élt, és nem volt olyan ember, aki ne szerette volna őt. Katalin igazi stílusikon és divatdiktátor, a nép pedig Dianához hasonlóan imádja őt természetes kedvessége miatt, Meghanról azonban utóbbi már nem feltétlenül mondható el, hiszen a hercegné sosem tudta magát igazán megkedveltetni az alattvalókkal. Hogy ennek mi az oka, azt hosszasan lehetne fejtegetni, de tény, hogy a hercegnék öltözködésüket tekintve is igencsak különböznek egymástól, habár ahogyan a Mirror is írja, van egy alapvető stílusbeli hasonlóság, amin osztoznak – sokak szerint azonban ez a dolog csak Dianában és Katalinban közös, Meghan pedig csak őket másolja. Galériánkból megtudhatod, miről is van szó pontosan!

Meghan Markle és Harry herceg a napokban Kanadába látogattak az Invictus Games Vancouver Whistler 2025 One Year to Go nevű ünnepségére, melynek keretein belül a hercegi pár több nyilvános eseményen is részt vett. Az egyik ilyen rendezvényen figyeltek fel a hercegné szettjén valamire: az apró részlet talán jelentéktelennek tűnhet, ám mint kiderült, nem csupán Meghan az, aki preferálja a szóban forgó kiegészítőt, hanem Diana is így tett annak idején, valamint Katalinnak is szokása viselni.
Kattints a további képekért!

Kinsey Schofield királyi kommentátor szerint Meghan Markle újabban arra készül, hogy egy szupersztár segítségével javítson hírnevén, melyen jó ideje csorba esett már.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.