Sztárok

Durva, mit tett a plasztika a színész arcával: felismerhetetlenné vált a sok műtéttől – fotók

Billy Crystal az évek során teljesen a plasztika megszállottja lett: előtte-utána képeken most mutatjuk, mennyire megváltozott a műtéteket követően a hetvenes évek közkedvelt komikusa.

Akkor és most

Napjainkban egyre több sztár dönt úgy, hogy szépészeti beavatkozásokkal próbálja megállítani az öregedés jeleinek megjelenését, amivel önmagában talán nem is lenne baj – a gond ott kezdődik, hogy sokan nem ismerik a mértékletességet. Ezek a személyek tévesen azt gondolják, hogy meg kell felelniük egy bizonyos elvárásnak, amit a nyilvánosság támaszt eléjük, emellett valamiért az él a fejükben, hogy a fiatalos megjelenés kulcsfontosságú a hírnév fenntartásában. Ennek nyomán számos olyan példát láttunk már, amikor egykor vonzó külsejű hírességekből eltorzult vonású „plasztikszörnyek” lettek – sajnos ebbe a kategóriába tartozik a komédia egyik nagymestere, Billy Crystal is, aki mellett ma már simán elmennénk az utcán. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes átalakuláson ment át a híresség:

Billy Crystal színészként, forgatókönyvíróként, producerként, komikusként és filmrendezőként is sokat letett az asztalra. Az 1970-es években az ABC tévécsatornán sugárzott Soap sorozat Jodie Dallas nevű szereplőjeként vált ismertté az Egyesült Államokban.
Kattints a további képekért!

Az Atomic Kitten lánybanda énekesnője évek óta a plasztika és a botox rabja, így nem csoda, hogy nemrégiben ismét kés alá feküdt – a róla készült paparazzi fotók megrémisztik a világot.

Leadfotó: Eric Robert/Sygma/Sygma via Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.