Csisztu Zsuzsa káprázatosan nézett ki, a szenvedélyes ruhájával mindenkit levett a lábáról

Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.

Még mindig bombaformában van

Csisztu Zsuzsának már a gyerekkorától kezdve nagy szerelme volt a sport. Ötévesen kezdett tornázni, és hamarosan a magyar válogatott tagja lett. Több mint tízszer nyerte el a magyar bajnoki és háromszor a mesterfokú bajnok címet. Kitűnő helyezéseket ért el a nemzetközi versenyeken is: Európa-bajnoki 6., világbajnoki 7., olimpiai 8. és Európa Kupa-győztes volt.

Később ugye visszavonult, de a sportélet továbbra is bekebelezte. Első munkája a barcelonai olimpia szakkommentátora volt Vitray Tamás mellett, majd a Magyar Televízió Telesport című műsorának szerkesztője és műsorvezetője lett.

Jelenleg sem unatkozik, hiszen iszonyatosan pörgős élete van. Tévézik, rádiózik, és persze sportdiplomataként utazik szerte a világban. Most egy különleges eseményen vett részt, a galériánkban pedig megnézhetitek, mennyire szenvedélyes ruhakölteményt vett fel.

Nem olyan rég a hivatalos Facebook oldalán jelentette be Csisztu Zsuzsa, hogy a Nemzeti Sporthoz igazolt. Ez gyakorlatilag már afféle bakancslistás álma volt.
Kattints a további képekért!

Csisztu Zsuzsa és 16 éves fia, Krisztián együtt látogattak ki a Budapesten megrendezett atlétikai világbajnokságra.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.