Sztárok

Pimaszul odavágott férjének Katalin: Vilmos csak pislogott attól, amit a hercegnétől kapott

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran ugratják egymást, poénos beszólásaikkal pedig a királyi család rajongóit is mindig megmosolyogtatják.

Sokszor poénkodnak egymással

A jól működő házasság alapja egyrészt a megingathatatlan bizalom és a kölcsönös hűség, de muszáj, hogy jó adag humor is jellemezze a viszonyt. A mókázás fontos szerepet játszik abban, hogy könnyedebbé tegye a mindennapokat, illetve segítsen a feleknek nevetni egymáson, no meg persze önmagukon, emellett oldja a feszültséget, megkönnyíti a kommunikációt és erősíti a köteléket a házastársak között. Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata pont ilyen: több mint 20 év elteltével is fülig szerelmesek, kiváló közöttük az összhang, erős szövetséget alkotnak, emellett nagyokat szórakoznak egymás társaságában – mindez pedig annak köszönhető, hogy értik a viccet, és sosem sértődnek meg egy-egy beszóláson. A hercegné száját nem egyszer hagyta már el egy-egy pimasz odaszúrás, melyek mögött sosem rossz szándék bújik meg; további részletek a galériában!

Noha a walesi hercegi pár óriási hírnévnek örvend az egész világon, néha velük is előfordul, hogy valaki nem ismeri fel őket – ez történt akkor is, mikor néhány évvel ezelőtt látogatást tettek a cardiffi Shire Hall idősek otthonában.
Kattints a további képekért!

Bár hivatalos információk továbbra sem kerülnek ki a palotából Katalin hercegné állapotával kapcsolatban, egy szakértő elmondása szerint pontosan lehet tudni, hogyan érzi magát Vilmos felesége.

Leadfotó: 123rf

Forrás: OK!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.