Sztárok

Várkonyi András Fodor Zsókáról: "Emberileg és szakmailag is csalódtam benne"

A két közismert színészt évtizedeken átívelő munkakapcsolat fűzte össze, ami a közelmúltban - sajnálatos körülmények között - megszakadt.

Ez a vége egy gyönyörű barátságnak?

Hosszú évtizedek óta fűzte össze szoros és olajozottan működő munkakapcsolat Várkonyi Andrást és Fodor Zsókát. A két közismert és népszerű magyar színművész a világot jelentő deszkákon és a televízióban is nagyszerűen dolgozott együtt, duójukért mindig is rajongott a publikum, a kettejük közötti kémia pedig azért is lehetett ilyen ragyogó, mert a magánéletben is kedélyes volt a viszonyuk. Nos, úgy tűnik, ennek mostantól vége. A két színművész nemrég bejelentette, hogy többé nem dolgoznak együtt. Várkonyi András a szomorú döntés hátterét is megvilágította.

Fodor és Várkonyi legutóbb az Örök szerelem című darabban játszottak együtt, a produkció azonban nemrég - rejtélyes módon - eltűnt a színlapról.
Kattints a további képekért!

Február 8-án töltötte be a 60-at Szulák Andrea, ez alkalomból pedig a színész-énekesnő lányával együtt Zanzibárra utazott ünnepelni, ahonnan pikáns, fürdőruhás fotókat is megosztott rajongóival.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.