Sztárok

Tolvai Reni új fotója láttán mindenkinek leesett az álla: az énekesnő annyit változott, hogy szinte rá sem ismerünk

A gyönyörű énekesnő varázslatos időutazásra invitálta a követőit.

15 éve tűnt fel először a képernyőn

Tolvai Reni magyar énekesnő még 2009-ben, a Megasztár című egykori tehetségkutató ötödik szériájában mutatkozott be a nagyérdeműnek. Antréja nem volt teljességgel zökkenőmentes: akadtak olyan pillanatok, amikor úgy tűnt, el kell búcsúznia a vetélkedőtől, végül azonban - sokak meglepetésére - a döntőbe verekedte magát, ahol aztán győzelmet aratott. A nagyváradi származású lány ekkor még csupán 19 esztendős volt, s azóta impozáns karriert futott be énekesnőként. Tolvai Reni most egy hihetetlenül hangulatos poszttal invitálta időutazásra hűséges követőit. Lapozz, azonnal mutatjuk!

Emlékszel még? Így vette le a lábáról Tolvai Reni a zsűrit és a publikumot a Megasztár 5 döntőjében, ahol Kökény Attilával duettezett.
Kattints a további képekért!

Amy Winehouse, a hatszoros Grammy-díjas angol soul-, jazz- és rhythm and blues-énekesnő mindössze 27 éves volt, mikor holtan találták őt a lakásában – a botrányhősnőként elhíresült sztár korai és tragikus halála az egész világot sokkolta, utolsó szavai pedig máig orvosának fülében csengenek.

Leadfotó: Instagram / tolvaireni

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.