Lifestyle

Lehet, hogy eddig rosszul csináltad? Sosem lesz eredményes a fogyás, ha nem szakítasz ezzel az 5 szokással

Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen szabotálhatják a diétát.

Hajlamos vagy ezekre?

Noha igaz, hogy az eredményes fogyáshoz szükség van némi kalóriadeficitre, a titok valójában nem abban rejlik, hogy este öt-hat után már ne együnk semmit. Sokan nem is gondolnák, de bizonyos hétköznapi tevékenységek is akadályozzák a diétát, így ha el akarjuk érni az ideális testsúlyt, érdemes szakítani ezekkel a szokásokkal. A szakember szerint rendkívül fontos, hogy megismerjük a cirkadián ritmusunkat, és amellett, hogy odafigyelünk arra, mit eszünk, az sem elhanyagolható, mikorra időzítjük az étkezéseket. Galériánkban eláruljuk, mi az az 5 dolog, amit semmiképp se csinálj, ha azt szeretnéd, hogy olvadjanak a kilók:

Esténként csillapíthatatlan éhségérzet tör rád, ami arra késztet, hogy mindent megegyél, amit a hűtőben találsz? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel! Azonban ahhoz, hogy elkerüld az esti habzsolást, jobban teszed, ha a nap folyamán rendszeresen időközönként fogyasztasz kevés, de tápanyagban gazdag ételeket – állítja Nicole Stefanow életmód és táplálkozási szakértő.
Kattints a további képekért!

Ha helyesen táplálkozol és a megfelelő ételeket fogyasztod, nem fog gondot jelenteni a fogyás.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Eating Well

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...